Blockchain EXPO World, üniversite öğrencileriyle blockchain ekosistemini bir ortaya getiriyor

Blockchain EXPO World, üniversite öğrencileriyle blockchain ekosistemini bir ortaya getiriyor

ABONE OL
Kasım 11, 2022 09:54
Blockchain EXPO World, üniversite öğrencileriyle blockchain ekosistemini bir ortaya getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye’nin birinci blockchain teknolojileri fuarı Blockchain Expo World, üniversite öğrencileri ve kripto ekosistemindeki tecrübeli isimleri buluşturuyor. 22-25 Aralık tarihleri ortasında düzenlenecek olan fuara alanında uzman birçok konuşmacı iştirak sağlayacak. Başta üniversitelerin blockchain kulüpleri olmak üzere birçok öğrencinin de yer alacağı fuarda gençler ve alanın tecrübeli isimleri bir ortaya gelecek.

Blockchain ekosistemi yakaladığı ivmeyle tüm dünyada istikrarlı bir halde büyümeye devam ediyor. Bölümde yaşanan bu büyüme ile birlikte birçok farklı dalda de çeşitli fırsatlar ön plana çıkıyor. Bu kapsamda Türkiye’de düzenlenecek birinci blockchain teknolojileri fuarı olan Blockchain Expo World, nitelikli insan kaynağının gelişimi için büyük bir kıymet taşıyor. Daldaki potansiyel düşünüldüğünde, Türkiye ekosistemindeki üniversite öğrencilerinin tecrübeli isimlerle bir ortaya gelmesi, nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlayacak.

Ekosistemi bir ortaya getirmeyi amaçlayan Blockchain Expo World, yalnızca üniversitelerin blockchain kulüplerine fiyatsız stant alanı ayırarak öğrencilerin projelerini tanıtma ve dalla buluşmasına imkan sunacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) mesken sahipliği yapacağı Expo World üç farklı salonda yaklaşık 16 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek. Blockchain Expo World’de alanında tecrübeli birçok isim ağırlanırken birçok kamu kuruluşu da destekçi yahut iştirakçi olarak fuardaki yerini alacak. Ekosistemdeki tecrübeli isimler, Talk Expo’da düzenlenecek olan söyleşi, panel ve konferanslarla genç isimlere tecrübelerini aktaracak. Bu sayede, Türkiye ekosistemindeki gençlere bedelli bilgiler aktarılırken nitelikli insan kaynağı yetiştirme doğrultusunda da kıymetli bir adım atılacak.

Öte yandan “tek fuar, iki farklı evren” parolasıyla yola çıkılan fuar, fiziki olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilirken tıpkı vakitte Metaverse üzerinden sanal ziyaretçiler de kabul edilecek. Blockchain Expo World bu açıdan dünyada bir unsur konut sahipliği yapacak. Fuarı takip etmek isteyenler Metaverse üzerinden fuara iştirak sağlayabilecek.

Ek olarak kripto varlık borsaları, kripto para ve blok zincir tahlil sağlayıcıları, Metaverse teknolojisi geliştiren şirketler, kripto varlık madenciliği faaliyetindeki şirketler, teknolojisi ile oyun geliştiren yazılım şirketleri, fan token altyapı sağlayıcıları, klâsik finans şirketleri, Web 3.0 yazılım geliştiricileri, NFT pazar yerleri ve koleksiyon yaratıcıları Blockchain Expo World’de bir ortaya gelecek. Fuara ilgili STK’lar ve dernekler de iştirak sağlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.