Ceren Gündoğdu bir muvaffakiyete daha imza attı

Ceren Gündoğdu bir muvaffakiyete daha imza attı

ABONE OL
Ekim 30, 2022 04:42
Ceren Gündoğdu bir muvaffakiyete daha imza attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 yıldır televizyon ekranlarının tanınmış simalarından Ceren Gündoğdu, 2022 yılının birinci çeyreğinde yeni bir bölüme daha giriş yaptı ve dokuma işine birinci adımını attı. Televizyon sunuculuğunun yanı sıra yıllarca Mr & Mrs isimli moda mecmuasını çıkaran Gündoğdu, esasen modayı daima takip ettiği için bu hususta çok geniş bir bilgi birikimine sahip. Bu yeteneğini elbise üretimi işiyle taçlandırarak bu sene kendi markasını çıkardı.

ÇOK ÇALIŞMA MEYVESİNİ VERDİ

Ceren Gündoğdu Butik isimli firmasını kurarak Ceren Gündoğdu markasını e-ticarette birinci 100 firma ortasına sokmayı hedefleyen Gündoğdu, en kısa müddette yurt dışına açılmayı hedeflediğini ve kendi markasını bir çok Avrupa ülkesinde tanıtmak istediğini söyledi.

Tekstil kesimine yeni bir soluk getirmek için çok emek harcayan Gündoğdu bu yıl Ekim ayında düzenlenen bir gecede “Yılın En Güzel Girişimcisi” mükafatına layık görüldü.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.