İş Sanat’ta Kasım Ayı Caz Ritmiyle Hareketleniyor

İş Sanat’ta Kasım Ayı Caz Ritmiyle Hareketleniyor

ABONE OL
Kasım 5, 2022 04:21
İş Sanat’ta Kasım Ayı Caz Ritmiyle Hareketleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafızalarda yer edinen müzikler, aşk şiirleri, müzikli oyunlar içinizi ısıtacak…

Salonunun kapılarını orkestra şefi Patrick Hahn idaresindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve piyanist Olga Scheps ile seyircisine açan İş Sanat Kasım ayında birbirinden özel etkinliklere mesken sahipliği yapacak.

Nükhet Duru Caz ve Kabare Müzikleri Seslendirecek

Türk pop müziğine güçlü sesi ve hafızalarda yer eden müzikleriyle ismini yazdıran Nükhet Duru, 16 Kasım Çarşamba, saat 20.30’da “Nünü Caz Söylüyor” isimli özel konseriyle İş Kuleleri Salonu’nda sevenleriyle buluşacak. Sahnede POW Trio ve gitarist Cenk Erdoğan’ın eşlik edeceği konserde Duru kendi müziklerinin yanı sıra kabare ve caz müzikleri seslendirecek.

Frank Sinatra Müziklerine Dans Eşlik Ediyor

İş Sanat, Londra yapımı “Simply Sinatra” konserini 24 Kasım Perşembe, saat 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda birinci sefer seyirci ile buluşturuyor. London Concert Orchestra’nın sahne alacağı konserde solistler Stephen Triffitt ve Katie Birtill’in seslendireceği Sinatra müziklerine dans eşlik edecek. Müzik ve dansın bir ortaya geldiği Simply Sinatra, Avrupa’nın kıymetli kültür sanat merkezlerinden Barbican Center’ın dönem programında da yer alıyor.

Ümit Yaşar Oğuzcan’ın “Önce Aşk Vardı” Dinletisi İş Kuleleri Salonu’nda

Edebiyatımızın usta şair ve hikâyecilerinin unutulmaz yapıtlarının müzik ile bir ortaya geldiği dinletiler bu dönem Ümit Yaşar Oğuzcan şiirleri ile başlıyor.

7 Kasım Pazartesi, saat 20.30’da gerçekleşecek “Önce Aşk Vardı” başlıklı dinletide, şiirleri Metin Belgin, Bülent Emin Yarar, Hakan Gerçek seslendirecek. Serdar Yalçın’ın müzik direktörlüğünü üstlendiği dinletide Vedat Sakman bestelediği müziklerle, Koray Hatipoğlu (klasik gitar), Zafer Aslan (bas ve buzuki) ile yer alacak. Mehmet Birkiye ve Atilla Birkiye’nin sahneye hazırladığı dinletiler İş Sanat’ın YouTube kanalından da yayınlanacak.

İş Sanat’ın sevilen dinletileri, 19 Aralık Pazartesi, saat 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda Behçet Necatigil’in öykülerinden oluşan radyo tiyatrosu ile devam edecek.

“Robot Pinokyo” Küçük İzleyicilerini Bekliyor

Müzik ve tiyatroyu birebir sahnede birleştiren İş Sanat’ın çocuk oyunlarında bu dönem “Robot Pinokyo” var.

20 Kasım Pazar, saat 15.00’te sahnelenecek müzikal oyunda çocuklar Robot Pinokyo’nun eğlenceli ve meraklı büyüme macerasına şahit olacak. Yekta Kopan’ın yine kaleme aldığı, Lerzan Pamir’in yönettiği oyunda anlatıcı rolünü Aslı Tandoğan üstlenirken, Pinokyo karakterine Anıl Altınöz hayat veriyor. Robot Pinokyo, 25 Aralık, saat 15.00’te İş Kuleleri Salonu’nda minik sanatseverler için yine sahnelenecek.

Mustafa Pilevneli’nin 60 Yıllık Serüveni Kibele Sanat Galerisi’nde

Günümüzün çağdaş Türk Fotoğraf sanatının en değerli sanatkarlarından biri olan Mustafa Pilevneli’nin “Mavilerde 60 Yıl” standı İş Sanat Kibele Sanat Galerisi’nde devam ediyor.

Pilevneli’nin tuvalleri aracılığıyla büyülü bir seyahate çıkardığı “Mavilerde 60 Yıl” standı, 60 yılı aşkın sanat hayatı boyunca ürettiği yağlıboya-akrilik tuval fotoğrafının yanı sıra suluboya ve renkli gravür çalışmalarıyla yetinmeyip cam, mozaik, vitray, seramik, ahşap, beton ve alüminyum üzere gereçlerle sayısız mimari uygulama üreten sanatkarın yapıtlarına tanıklık etme imkânı sunuyor.

“Varlığımın Garip Şarkısı” ile Nevhiz Tanyeli’nin Hayatına Dokunun

Resimleriyle ömrün çok boyutluluğunu anlatan, figüratif fotoğrafın sıra dışı isimlerinden Nevhiz Tanyeli’nin yarım asrı aşan sanat hayatına dair izler taşıyan “Varlığımın Garip Şarkısı” başlıklı standı Ulus’ta bulunan İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nin 3.katındaki İş Sanat Ankara Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Biletler Biletix’te

İş Sanat’ın aktiflik biletleri, Privia Black ve Maximum Black kartlara birinci kategoride 20, başka kategorilerde 10, Maximum Kartlara ise tüm kategorilerde 10 indirim avantajıyla Biletix’te sunulmaktadır. Öğrenci ve 65 yaş üzeri indirimli biletler İş Kuleleri Salonu ana gişeden temin edilebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.