Lider Büyükakın, ”Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz”

Lider Büyükakın, ”Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz”

ABONE OL
Ekim 26, 2022 22:57
Lider Büyükakın, ”Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı konuk eden Lider Büyükakın, “Hedefimiz Kocaeli’nin su sporlarının merkezi ve markası olmasıdır. Bunu da başaracağız. Şampiyonlarımız bir taraftan yetişiyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, 2022 yılında Balkan ve Türkiye Şampiyonu olarak Kocaeli’ne ikili gurur yaşatan Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı makamında konuk etti. Konuk sportmenler Metehan Yavuz, Berat Aydın, İbrahim Hakkı Canyiğit, Mehmet Emin Sarıoğlu, Şakir Özdemir, Mustafa Sarı, Nazım Arda Kabasakal ve antrenör Belgin Kabasakal’ı tek tek tebrik eden Lider Büyükakın, Kulüp Lideri Necmi Can’a verdiği emeklerden ötürü teşekkür ederek şunları söyledi: “Hedefimiz Kocaeli’nin su sporlarının merkezi ve markası olmasıdır. Bunu da başaracağız. Şampiyonlarımız bir taraftan yetişiyor. İşte bunun ispatı da burada ki pırıl pırıl olan gençlerimiz” dedi.

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

1925 yılında Sümerbank öncülüğünde kurulan Kocaeli’nin esaslı kulüplerinden biri olan Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı yakından takip ettiğini söyleyen Lider Büyükakın, “Geleceğe dönük adımları takip ediyoruz” sözlerini kullandı. Lider Büyükakın, “Su sporlarımızın tüm branşlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu bahiste tüm kulüplerimize gerek tesis gerekse materyal konusunda dayanak olmaya devam edeceğiz. Aldığınız başarılarla bizi gururlandırdınız, keyifli ettiniz. İnşallah bu muvaffakiyet devam edecek. Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz” biçiminde konuştu.

“GENÇLERİ ÇOK DÜZGÜN ANLAYAN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VAR”

Ziyaret nedeniyle yaptığı değerlendirmede, “Her alanda olduğu üzere su sporlarında da Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına büyük bir heyecanla, şevkle, coşkuyla hazırlanıyoruz” diyen Lider Büyükakın, “Şehrimize yapıtlarla ve hizmetlerle kıymet katmaya devam edeceğiz. Biz bu noktada milletimize bakıyoruz, hemşerilerimize kulak kesiliyoruz. Gençlerimizi dinliyoruz. Gençleri çok âlâ anlayan bir Büyükşehir Belediyesi var. Spordan eğitime, bilimden sanata ve kültüre her alanda destekçileri olan bir Büyükşehir Belediyesi var. Bu da bu türlü olmaya devam edecek” tabirlerini sarf etti. Ziyaret yapılan görüş alışveriş akabinde sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.