Muğla Mümtaz Ataman Caddesinde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Başlıyor

Muğla Mümtaz Ataman Caddesinde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Başlıyor

ABONE OL
Kasım 5, 2022 11:15
Muğla Mümtaz Ataman Caddesinde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’da 38 Milyon 970 bin TL yatırım ile hayata geçirdiği proje kapsamında Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddelerinde içme suyu çizgileri, internet ve elektrik altyapısı yenileme çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmaların akabinde asfalt dökümü ve kaldırım üretimi için terasman (zemin hazırlama) çalışmalarına başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’da başlattığı üstyapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 38 Milyon 970 bin TL yatırım ile Bodrum İlçesi Dr. Mümtaz Ataman Caddesi, Atatürk Caddesi ve İskele Caddesi üzerinde yol ve kaldırım kaplama çalışması yapılıyor.

Zemin hazırlama çalışmalarının akabinde asfalt ve kaldırım imaline başlanıyor

Bu bölgelerde içme suyu çizgileri yenilenirken, internet ve telefon sınırları için başlatılan altyapı çalışmaları da tamamlandı. Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddeleri’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının akabinde asfalt ve kaldırım kaplamaları için yer düzeltme, asfalt ve kaldırım söküm çalışmaları başladı. Eski yol ve kaldırımların sökülmesinin akabinde yer hazırlanarak yeni asfalt dökümü ve kaldırım çalışmalarına başlanacak. Proje kapsamında 3 km’lik yol güzergahında sıcak asfalt, kayrak (doğaltaş) kaldırım kaplamaları, durak ve otopark cepleri ve kavşak imalatları yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.