Uzman Ekonomist Burcu Akyol

Uzman Ekonomist Burcu Akyol

ABONE OL
Mayıs 15, 2023 17:30
Uzman Ekonomist Burcu Akyol
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzman ekonomist Burcu Akyol ekonomi alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri çekiyor. 02.08.1993 İstanbul doğumlu olan Akyol lise eğitimini tamamladıktan sonra ekonomi alanında eğitimini İzmir’de 9 Eylül Üniversitesinde almıştır. Bunun ardından lisansüstü eğitimini Yakın Doğu Üniversitesinde yapmıştır. Global piyasalarda başarılı olmak ve temsil ettiği şirketlerin portföylerini doğru yönetebilmesine katkı sağlayan London Academy Of Trading eğitimini Londra’da almıştır.

 

Aldığı eğitimler ile Aksoy Global trading, bankacılık ve finans, yazılım bilişim sistemleri, ekonomi alanlarında teorik bilgiler almıştır. Ardından iş hayatına atılan Aksoy sahip olduğu bilgileri doğru yöne kanalize ederek başarılı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Sahip olduğu bilgiler, deneyim ve etik değerlere verdiği önem ile global sektörde önemli firmaların portföylerini yönetir.

 

 

Burcu Akyol Kimdir?

 

Ekonomi ve finans piyasalarında adından sık söz edilen Burcu Aksoy kimdir merak eden kişilerin sayısı artmaya devam ediyor. Aslan burcu olan Aksoy burcunun özelliğini tam olarak gösterir. Liderlik özelliğini ortaya koyan ekonomist sahip olduğu bilgileri ve deneyimleri kendine saklamaz. Bunları ekonomi, finans ve global trading konularında kendini geliştirmek isteyen kişilerle paylaşır. Almış olduğu ekonomi alanındaki lisans ve lisansüstü eğitimler ile yetinmeyerek London Academy Of Trading’de eğitim almıştır.

 

Burcu Akyol Güvenilir mi?

 

Akyol aldığı eğitim ile uluslararası piyasalara farklı bakış açısı kazanmış ve bireysel becerilerini geliştirmiştir. Almış olduğu ödüller ile başarılarını taçlandıran ekonomist portföy yönetimini üstlendiği şirketler için en doğru yatırımları yapmaktadır. Bireysel yatırımcılar için de yaptığı analizleri, değerlendirmeleri ve yaklaşan yatırım fırsatlarını sosyal medya hesabından paylaşır. Takipçilerinin sorularına açık ve onların anlayacağı dilden cevaplar verir. Uzman ekonomist Türkiye’nin adının global finans piyasalarında duyulmasını sağlamaya devam ediyor. Aynı zamanda güvenilir bir kişi olduğunu da kanıtlıyor.

 

Burcu Akyol’un Çalışmaları

Almış olduğu ekonomi eğitimini edindiği deneyim ile bütünleştiren Burcu Aksoy’un çalışmaları global piyasalarda devam ediyor. Yaptığı matematiksel ve istatistiksel veri analizleri ile başarısını arttıran ekonomist 2017-2019 yılları arasında GCM şirketine, 2019-2021 yılları arasında XM şirketine, 2021-2022 yılları arasında A1 Capital şirketine, 2022-2023 yıllarında High Rise Market LLC şirketine anlaşma ve portföy yönetimi alanında hizmet vermiştir. Bu şirketlerin gelişimine katkı sağlayan ekonomist aynı zamanda yaptığı çalışmalar ile Flama patent sahibi olmuştur.

 

Ekonomi alnında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri çeken Akyol ekonomik sorunların ve fırsatların tespiti konusunda başarıları ile dikkatleri çekiyor. Aksoy yaptığı çalışmalar ile uzman ve başarılı bir ekonomistin doğru veri kaynaklarına ulaşabilmesi, bunları analiz edebilmesi, analitik düşünme becerisine sahip olması gerektiğini belirtiyor. İyi bir ekonomistin mutlaka uluslararası piyasaları yakından takip etmesi ve doğru analiz etmesi gerektiğini düşünür.

 

Burcu Akyol’un Ödülleri

 

Burcu Akyol’un ödülleri arasına her yıl yenileri katılmaya devam ediyor. Uzman ekonomist uluslararası piyasalarda çalışmanın yanında bilimsel gelişmeleri takip etmenin de önemli olduğunu belirtiyor. Türkiye’nin olduğu gibi global piyasalarında en iyi ekonomisti olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.  Bu şekilde finans, bankacılık, global trading, yazılım bilişim sistemleri ve ekonomi konularında yaptığı çalışmalar sonucunda şu ödülleri aldığı görülür.

 

  • Best Trader Of The Year – From Turkey
  • Bussiness Trade and Professional Portfolio Management (Londra)
  • Best content creator about Economic Details Of The Season LAT (Londra)
  • Flama (Bayrak) Formasyon Patent Sahibi
  • EuropeanCeo Awards – Best Introducer Broker(2018)
  • FIRA – Certificate

Burcu Akyol İle Ekonomi

 

Ekonominin oldukça geniş bir sektör ve aynı zamanda bir bilim dalıdır. Burcu Akyol ile ekonomi alanında yeni başlayan kişilerde kendini geliştirme imkanı bulurlar. İnsanlarla iletişim kurma konusunda son derece başarılı olan ekonomist portföy yönetimi, risk analizi, risk yönetimi, yaklaşan fırsatların görülmesi ve değerlendirilmesi gibi konularda yaptığı çalışmaları sosyal medya hesaplarından paylaşır. Muhasebe, mali yönetim, yatırım stratejileri geliştirilmesi konusunda yaptığı çalışmalar ile de dikkatleri çeker.

 

Aldığı eğitimler ve sahip olduğu deneyimler ile takım çalışması konusunda son derece başarılıdır. Şirketlerin olduğu gibi bireysel yatırımcıların da portföylerine yön verme konusunda uzman ekonomistten profesyonel hizmet almaları mümkün oluyor. Bu amaçla ekonomiste [email protected] adresinden olduğu gibi aynı zamanda twitter, instagram ve linkedin üzerinden de ulaşılabiliyor. Sahip olduğu kişisel web sitesi üzerinden de yaptığı analizleri ve değerlendirmeleri paylaşıyor. Finans piyasalarında risklerin her daim olduğu bilinir. Akyol takipçilerini ve tavsiye almak isteyen kişileri bu riskler konusunda bilgilendirmeyi kesinlikle ihmal etmez.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r