Arsenal’in scout şefi Francis Cagigao Galatasaray’a geliyor

Arsenal’in scout şefi Francis Cagigao Galatasaray’a geliyor

ABONE OL
Haziran 28, 2023 18:53
Arsenal’in scout şefi Francis Cagigao Galatasaray’a geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sürem öncesi aktarma çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir devre Arsenal’de de görev icra eden meşhur müşahit Francis Caggigao ile anlaştı.

Süper Lig’de sezonu şampiyonlukla noktalayan ve yeni sürem öncesinde geçirme çalışmalarına başlayan Galatasaray’da sürpriz bir büyüme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın Emre Utkucan’ın başlangıcında bulunmuş olduğu scout kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladığı ve bu doğrultuda uzun süre Arsenal’de de görev meydana getiren Francis Cagigao ile anlaştığı öne sürüldü.

Sabah gazetesinde yer alan habere gore son olarak Şili Milli Takımı’nda sportif Ortakbet direktörlük yapan Cagigao’nun vazife tanımı henüz netlik kazanmadı.

Görevi henüz netleşmedi

Galatasaray’’ın mevcut yapısında scout ekibinin başında Emre Utkucan yer alırken, futbol direktörlüğü pozisyonunda ise Cenk Ergün bulunuyor.

Cagigao’nun görevinin de kısa bir müddet arasında netleşmesi planlanıyor.

1997 senesinde katıldığı Arsenal’den 2020’de ayrılan ve Londra kadrosunun yaptığı çok sayıda mühim transferde hisse sahibi olan İspanyol futbol adamının sarı-kırmızılı takımın futbol kadrosuna dahil olmasının kısa bir süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

Cagigago’nun gelişinin arkasından Galatasaray’ın geçirme politikasında ne şeklinde değişimler yaşanacağı ise önümüzdeki günler gösterecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.