DOLAR

32,9949

-0.11%
EURO

35,8195

-0.26%
ALTIN(gr)

2.528,01

0,83%
BİST 100

10891.42

0,83%
Casper’ın Yeni Coo’su Feray Karaman Oldu

Casper’ın Yeni Coo’su Feray Karaman Oldu

ABONE OL
Aralık 6, 2022 07:00
Casper’ın Yeni Coo’su Feray Karaman Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CASPER’DA ÜST SEVİYE ATAMA!

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) Feray Karaman oldu. Eylül 2001’de başladığı Casper’daki 21 yıllık meslek seyahatinde birçok vazife ve sorumluluğu üstlenen Karaman, yeni periyotta Casper’ın tüm operasyonel süreçlerini yöneterek Türkiye’nin dijitalleşme seyahatine ve teknoloji alanındaki liderliğini müdafaaya dayanak verecek.

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’da üst seviye atama gerçekleşti. Casper’da ithalat departmanında başladığı mesleğinde, pazarlama ve eser geliştirme alanlarındaki çeşitli vazife ve sorumluluklarıyla 21 yılı aşkın müddettir hizmet veren Feray Karaman, Casper’ın Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) konumuna atandı. Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretimi tesisine sahip olan ve bilgisayar kesiminde üst üste 3. defa başkan seçilen Casper’ın COO’su Karaman, yeni süreçte üretim hacmini genişletip hem ferdi hem de kurumsal alanda öncü marka olmaya devam etmeyi hedefliyor.

“Türkiye’nin Teknolojisine İstikamet Vermeye Devam Edeceğiz”

Casper’da uzun yıllardır hizmet veren Casper COO’su Feray Karaman, “Casper’da tüketici beklentilerine en uygun hizmet ve eserleri sunabilmek için bilgimizi, küresel çaptaki teknolojilerimizi ve hizmetlerimizi daima güncelliyoruz. Yıllık 1 milyon adet aygıt üretim kapasitemizle tüketicimizin muhtaçlık duyduğu aygıtları onlara özel tasarlayıp sunabiliyoruz. Genişleyen yatırımlarımızla, Türkiye’nin teknolojisine dün ve bugün olduğu üzere yarın da istikamet vermeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Feray Karaman Kimdir?

Almanya doğumlu olan Feray Karaman, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İktisat Kısmında tamamladı. Mesleğine 1999 yılında üniversite öğrencisiyken Küresel Menkul Bedeller A.Ş.’de Ekonomist Yardımcısı olarak başlayan Karaman, 2001 yılında Casper Bilgisayar A.Ş.’ye katıldı. 21 yıllık Casper mesleğinde dış ticaret ve tedarik zinciri operasyonlarından pazarlama ve eser geliştirmeye kadar olan tüm süreçlerde sorumluluklarını muvaffakiyetle yerine getirdi. 2013 yılında “Yılın En Düzgün 10 CMO”su ortasında yer alan Feray Karaman, 2022 Eylül ayı prestijiyle Casper’ın Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Karaman evli ve bir çocuk annesi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.