Değerli isimler kurtuluş sempozyumunda buluşuyor

Değerli isimler kurtuluş sempozyumunda buluşuyor

ABONE OL
Kasım 6, 2022 09:15
Değerli isimler kurtuluş sempozyumunda buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

100. Yılda Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve Ulusal Çaba Sempozyumu

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz’ın kurtuluşunun 100’üncü yılında “100. Yılda Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve Ulusal Uğraş Sempozyumu” düzenleyecek. 6 Kasım’da Lüleburgaz Yıldızları Bayan Akademisi’nde (LYKA) düzenlenecek sempozyumda ortalarında Türk Tarih Kurumu eski Lideri Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Prof. Dr. Nedim İpek ve Prof. Dr. Hasan Dilan’ın da yer aldığı çok sayıda isim iştirakçi olarak yer alacak.

Lüleburgaz Belediyesi, 8 Kasım Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını değerli bir sempozyumla taçlandıracak. 6 Kasım Pazar günü LYKA’da düzenlenecek “100. Yılda Lüleburgaz’ın Kurtuluşu ve Ulusal Çaba Sempozyumu’nda” birbirinden kıymetli isimlere mesken sahipliği yapılacak. İki oturum halinde gerçekleştirilecek sempozyumda Türk Tarih Kurumu eski Lideri Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, tarihçi müellif Prof. Dr. Nedim İpek, siyaset bilimci Prof. Dr. Hasan Dilan, araştırmacı müellif Ali Arslan, Ali Işıkgör, Abdullah Batmaz, Cem Ödül ve Mustafa Gültekin yer alacak.

Gün uzunluğu sürecek

LYKA Prof. Dr. Türkan Saylan Salonu’nda gerçekleştirilecek sempozyum saat 10.00’da başlayacak. Gün uzunluğu sürecek sempozyum 17.30’da sona erecek. Sempozyumun birinci oturumu 10.00 ile 12.30 ortası, ikinci oturumu ise 13.30 ile 17.30 ortasında olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.