İnegöllü Atlet 2 Haftada 2 Balkan Şampiyonluğu Kazandı

İnegöllü Atlet 2 Haftada 2 Balkan Şampiyonluğu Kazandı

ABONE OL
Aralık 1, 2022 19:00
İnegöllü Atlet 2 Haftada 2 Balkan Şampiyonluğu Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnegöl Belediye Spor Kulübü Spor Tırmanış Sportmeni Sefa Yaman, ulusal ekip ismine 2 haftada katıldığı iki farklı Balkan Şampiyonasından da şampiyonlukla ayrıldı. Genç atletin başarısı ile ay yıldızlı bayrağımız iki ülkede dalgalandı.

İnegöl Belediye Spor Kulübü spor tırmanış atleti Sefa Yaman, ulusal grup davetiyle 2 haftada 2 sefer Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etti. Genç sportmen, başarılı performansıyla beğeni toplarken, ay yıldızlı bayrağımızı da kürsüye taşımayı başardı.

2 ŞAMPİYONADA 2 ŞAMPİYONLUK

15-16 Ekim 2022 tarihlerinde Makedonya’da düzenlenen Spor Tırmanış Önder Balkan Şampiyonasına ve 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Yunanistan’da yapılan Spor Tırmanış Boulder (kısa kaya) Balkan Şampiyonasına katılan başarılı atlet Sefa Yaman, her iki şampiyonada da 1’inci olmayı başararak 2 haftada 2 kere şampiyonluğu ülkemize ikram etti. Balkanların en düzgün atletlerini ardında bırakan Sefa Yaman, final rotalarında her rotayı birinci seferde bitirip rakiplerini ardında bıraktı ve Ay Yıldızlı Türk Bayrağını kürsüye taşıdı.

TEK ŞAMPİYON SEFA YAMAN

Aynı vakitte Türkiye genelinde ulusal grup ile Balkan Şampiyonasına katılan atletler ortasında 6 madalyadan tek şampiyonluk, İnegöl Belediye Spor Kulübü sportmeni Sefa Yaman ile ülkemize gelmiş oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.