İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konutta bakım hizmeti Tire’ye uzanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konutta bakım hizmeti Tire’ye uzanıyor

ABONE OL
Kasım 6, 2022 11:03
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konutta bakım hizmeti Tire’ye uzanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde bakım hizmetini 30 ilçeye yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Kemalpaşa ve Bayraklı’nın akabinde Tire’de de Meskende Bakım Hizmet Ünitesi açacak. İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer ile Tire Belediye Lideri Salih Atakan Duran ilçede kurulacak hizmet ünitesi için protokol imzaladı. Lider Soyer önümüzdeki günlerde Ödemiş ve Karaburun’da da konutta bakım hizmet ünitesinin devreye gireceğini duyurdu.

Yaşlı, hasta ve engellilere verdiği meskende bakım hizmetini 30 ilçeye yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, hizmet ünitelerine yenilerini ekliyor. Kemalpaşa ve Bayraklı’nın akabinde Tire Meskende Bakım Hizmet Ünitesi için de harekete geçildi. İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer ve Tire Belediye Lideri Salih Atakan Duran Tire’de kurulacak konutta bakım ünitesi için işbirliği protokolü imzaladı.

Kemalpaşa Belediyesi ile ortak yürütülen çalışma doğrultusunda birinci konutta bakım hizmet ünitesini Kemalpaşa Armutlu’da kurduklarını hatırlatan Lider Tunç Soyer, “Ekim ayında Bayraklı’da ikinci hizmet ünitemizi de açtık. Konutta bakım hizmet birimimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşımız bu hizmetten epeyce şad. Önümüzdeki günlerde Ödemiş’te, yıl sonunda ise Karaburun’da hizmet vereceğiz. ‘Kimsesizlerin Kimsesi’ projesiyle hem sıhhat hem de toplumsal manada vatandaşlarımıza takviye olmayı sürdüreceğiz. Tiremize şimdiden bu hoş hizmet güzel olsun” dedi.

Çağrı Sınırı 293 80 20
Meskende Bakım Hizmet Ünitesi hekim, hemşire, acil tıp teknisyeni, toplumsal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş doktoru ve fizyoterapistten oluşuyor. Ayrıntılı bilgi 293 80 20 numaralı telefon sınırından bilgi alınabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.