Ketencilere 11 Milyonluk Yatırım

Ketencilere 11 Milyonluk Yatırım

ABONE OL
Kasım 6, 2022 08:00
Ketencilere 11 Milyonluk Yatırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, Ketenciler Mahallesi’nde yapılan Ketenciler Kültür Evi’nin çalışmalarını yerinde inceledi. 2955 metre kare alanda yapılan Ketenciler Kültür Konutu 11 Milyon TL’ye mal olacak.

KOCAMAN YERİNDE İNCELEDİ

Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman, misyona gelmesinden bu yana ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. Lider Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan, 2955 metre kare alanda yapılacak olan Ketenciler Kültür Meskeni, 11 Milyon TL’ye mal olacak.

MUHTEŞEM TESİS

Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen Ketenciler Mahallesi’nde üretimi süratle devam eden Ketenciler Kültür Konutu, 451 metre kare kapalı alan olmak üzere toplam 2955 metre kare alanda yapılacak. Kültür konutu içerisinde 3 oda, 2 sınıf, çok hedefli salon, atölye, bebek odası, bay – bayan mescit, bay, bayan ve engelli wcleri bulunacak.

ETKİNLİKLERİN ADRESİ OLACAK

Ketenciler Kültür Evi’nin üretim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemize hem kültürel hem de ekonomik olarak kıymet sağlayacak olan Ketenciler Kültür Meskeni Projemizin çalışmaları süratle devam ediyor. 11 Milyon TL’ye mal olacak olan Kültür Meskeni 2955 metre kare alanda hizmet verecek. Çalışmaların tamamlanması ile kültür meskeni birçok kısımda kültür-sanat çalışmalarının yegane adresi olacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.