Okan Buruk’tan geleceğe bildiri derbisi

Okan Buruk’tan geleceğe bildiri derbisi

ABONE OL
Kasım 14, 2022 17:00
Okan Buruk’tan geleceğe bildiri derbisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Zirve takipçisi Galatasaray için 5 Kasım Cumartesi günü NEF Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisi 3 puandan daha fazla anlamlar taşıyor. Teknik Direktör Okan Buruk, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde önlerinin açılacağını hesaplıyor.

3 PUANDAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYOR

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ekibiyle beraber geniş kapsamlı analizler ve değerlendirmeler yapan sarı-kırmızılı teknik adam, Beşiktaş maçını kayıpsız geçmeleri durumunda olumlu bir hava yakalayacaklarını ve ileriye yönelik net bir mesaj vereceklerine inanıyor. Bu yüzden derbi stratejisini tamamen galibiyet üzerine oluşturan Okan Buruk, Nef Stadı’ndaki zorlu maçta 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

Beşiktaş derbisinin kazanılması halinde Okan Buruk’un Karagümrük maçı öncesi koyduğu “3 maçta 9 puan” hedefine de bir adım daha yaklaşılacak. Sarı-kırmızılı takım önümüzdeki hafta ise zirve adaylarından Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

AVANTAJLI FİKSTÜR

Galatasaray’da teknik kadro fikstür dezavantajının ortadan kalkmasıyla beraber özellikle Dünya Kupası’ndan sonra takımın form durumunun yükselmesini bekliyor. Cim-Bom, Dünya Kupası’ndan sonra devre arasına kadar sırasıyla İstanbulspor, Sivasspor (D), Ankaragücü, Fenerbahçe (D) ve Hatayspor’la karşılaşacak. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.