Tırmanma Finali Kayseri’deydi

Tırmanma Finali Kayseri’deydi

ABONE OL
Kasım 5, 2022 10:57
Tırmanma Finali Kayseri’deydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AVIS 2022 Türkiye Tırmanma Şampiyonası üçüncü yarışı olan Melikgazi Tırmanma Yarışı 29-30 Ekim tarihlerinde Eskişehir Araba Sporları Kulübü (ESOK) tarafından, ICRYPEX ve Melikgazi Belediyesi katkılarıyla Kayseri’de düzenlendi. 29 Ekim Cumartesi günü slalom aktifliği ve start seremonisi ile başlayan yarışta, 4 başka kategoride 25 atlet çaba etti.

Pazar günü 5,50 kilometre uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden koşulan yarışta, Kategori 1’de Dava Motorsport ismine yarışan İzmirli bayan sportmen Sevcan Sağıroğlu Ford Fiesta R1 ile birinciliği elde ederken, ikinciliği birebir kadrodan Opel Corsa GSI ile İlker Aktaş ve üçüncülüğü de Citroen Saxo VTS ile Bahadır Sevinç kazandı. Kategori 2’de tekrar Dava Motorsport ismine Ford Fiesta R2T ile Cem Yudulmaz zafere ulaşırken, birebir ekipten Opel Corsa GSI ile Kaan Kara ikinciliği ve Fiat Palio ile bayan pilot Çiğdem Tümerkan da üçüncülüğü kazanan isimler oldular.

Kategori 3’te Neo Motorspor sportmeni Ahmet Keskin Opel Corsa OPC ile en süratli isim olurken, emsal bir arabayla İdeal Motorsport’tan Kemal Gürsoy ikinci ve Neo Motorspor’dan Eda Soylu da üçüncü olarak podyum yaptılar. Kategori 4’de Selim Bacıoğlu Mitsubishi Lancer EVO IX ile birinci sırayı elde ederken, birebir vakitte 02:51,05’lik vaktiyle en süratli çıkış ödülünün de sahibi oldu. Bu kategoride ikinciliği GP Garage My Team’den Mitsubishi Lancer EVO IX ile Sinan Soylu ve üçüncülüğü de İdeal Motorsport’tan Opel Corsa OPC ile Ümit Dava kazandı. Bayanlar klasmanında Eda Soylu birinci sırayı alırken, Sevcan Sarıoğlu ikinciliği ve Çiğdem Tümerkan da üçüncülüğü elde etti. Yarışın gruplar birincisi ise İdeal Motorsport oldu.

Organizasyon, Melikgazi Lideri Dr. Mustafa Palancıoğlu‘nun konut sahipliğinde Melikgazi Belediyesi önünde düzenlenen ödül merasimi ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.