Trabzon Belediyesi ile Macaristan Büyükelçiliği alana indi

ABONE OL
Kasım 6, 2022 00:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
UEFA Avrupa Ligi H Grubu altıncı ve son haftasında Trabzonspor ile Ferencvaros’un karşılaşacağı maç öncesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Macaristan’ın Ankara Büyükelçiliği futbol takımları dostluk maçı yaptı.

Her iki ülkenin temsilcileri, Bahçecik Mahallesi’nde bir halı sahada Türkiye-Macaristan dostluğunu pekiştirmek için karşı karşıya geldi.

Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’in rakip kalede yer aldığı dostluk maçında, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Öztürk, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de forma giydi.

Macaristan takımının 6-4’lük galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu tarafından Büyükelçi Matis’e plaket verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.