Volkan Demirel, 27 maçlık bir seri yakaladı ve bileği bükülmüyor.

Volkan Demirel, 27 maçlık bir seri yakaladı ve bileği bükülmüyor.

ABONE OL
Ekim 1, 2023 21:05
Volkan Demirel, 27 maçlık bir seri yakaladı ve bileği bükülmüyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında Trabzonspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2 galip ayrılan Hatayspor’da Volkan Demirel’in şaşırtan bir istatistiği ortaya çıktı.
Volkan Demirel, 27 maçlık bir seri yakaladı ve bileği bükülmüyor. Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde 3-2’lik bir skorla Trabzonspor engelini geçti. Teknik direktör Volkan Demirel, Hatayspor maçı sırasında Trabzonspor’a karşı yakaladığı sowinbet şaşırtıcı istatistik nedeniyle yeniden hatırlanmaya başladı.

Bununla birlikte, Akdeniz ekibinin yeni transferinin gösterdiği performans övgüye değerdi. Bu ayrıntılardır…

Mükemmel dönüş

Beşiktaş’ı kendi evinde 3-0 yenen Trabzonspor, 44’üncü dakikada Edin Visca’nın attığı golle 1-0 öne geçti. 61’inci dakikada Bordo-Mavililer için yeni gelen Paul Onuachu, skoru 2-0’a getirdi.

Bu sezon Hatayspor için ilk 11’de oynayan Rigoberto Rivas, 72’nci dakikada takımını motive etti. Maçın 88’inci dakikasında Didier Lamkel Ze sahneye çıktı ve skoru dengeledi. Hatayspor, rakip yarı alanda çok adamla gol aradığı 90+7’nci dakikada Fisayo Dele-Bashiru ile hızlı bir atak şansı yakaladı ve maçın skorunu belirledi.

Volkan Demirel damga vurdu ve 27 maçlık bir seri yakaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.