İzmir’liler Bölgenin Yükselen Değeri İYTE Öğrencilerine Destek Veriyor

İzmir’liler Bölgenin Yükselen Değeri İYTE Öğrencilerine Destek Veriyor

ABONE OL
Temmuz 30, 2023 12:00
İzmir’liler Bölgenin Yükselen Değeri İYTE Öğrencilerine Destek Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYTE ile İzmirli iş insanı Bekir Girgin ortasında burs protokolü imzalandı.

Son devirde öğrencilere sağladığı dayanaklarla isminden kelam ettiren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) hayata geçirdiği protokollerle öğrencilerine farklı kanallardan burs imkanları yaratmaya devam ediyor.

İYTE ile İzmirli iş insanı ve İYTE Dostu Bekir Girgin ortasında, “Zeynep Şamil Girgin Bursu” protokolünün imzaları atıldı. İmzalanan burs protokolü kapsamında 50 İYTE öğrencisine burs verilecek. Daha evvel İYTE’de lisansüstü eğitimi alan öğrencilerin konaklaması ismine yapılan Lisansütü Öğrenci Köyü imaline takviye vermiş ve bu kapsamda Zeynep Şamil Girgin Konuk Evi’nin inşasının önünü açmış olan İYTE Dostu Bekir Girgin, imzalanan protokol ile 50 öğrencinin eğitimine katkıda bulunacak.

Bekir Girgin’e Yürekten Teşekkür Ediyorum

Anlaşmadan duyduğu memnuniyeti lisana getiren Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran öğrencilere sağlanan burs imkanı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilim ve teknoloji merkezimiz İYTE’de eğitim alan öğrencilerimizin meselesiz bir eğitim hayatı sürmesi; ders çalışmak ya da kendilerini entelektüel manada donatmak dışında rastgele bir sorunla uğraşmamaları ismine çalışmalar yapıyoruz ve bu noktada eğitime gönül vermiş İYTE Dostlarımızdan da büyük dayanak görüyoruz. Enstitümüz bünyesinde eğitim gören öğrencilerimize dayanakları için çok pahalı iş insanımız Bekir Girgin’e yürekten teşekkür ediyorum. İYTE Dostlarımızla birlikte öğrencilerimize eğitim hayatları müddetince gereksinim duydukları takviyesi her manada sağlamak ve imkanlarımızı daha da arttırmak ismine çalışmaya devam edeceğiz” (BSHA – Bilim ve Sıhhat Haber Ajansı)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.